TÁBOR NA 1 DEN

30. 07. 2024

Vážení rodiče a milé děti,

máme pro vás skvělou novinku!  Letos nabízíme možnost zúčastnit se našeho tábora i jen na jeden den!  To je skvělá příležitost pro všechny, kteří nemohou přijít na celý týden, ale nechtějí si nechat ujít zábavu a skvělé zážitky. Přijďte a zažijte s námi nezapomenutelný den plný dobrodružství a nových kamarádů! 

Příměstský tábor (5.–9. srpna): Náš příměstský tábor je opět tady a jedná se již o poslední turnus, a to od 5. do 9. srpna!  Děti se mohou těšit na pestrý taneční program program, ale také na týden plný her, tvořivých aktivit a dobrodružství. Ať už máte čas na celý týden nebo jen na jeden den, čekají na vás úžasné chvíle plné smíchu a zábavy! 

Disco Dance Příměstské Soustředění s Nicol (12.–16. srpna): Pokud milujete tanec, určitě si nenechte ujít naše disco dance soustředění, které se koná od 12. do 16. srpna! Skvělá trenérka Nicol vás naučí nové taneční kroky a triky, ať už jste začátečníci nebo pokročilí tanečníci. Přijďte si užít taneční energii a staňte se hvězdou naší taneční party! 

Přihlášky: Zajistěte si své místo co nejdříve, kapacita je omezená!  Těšíme se na vás a na společné zážitky, které si nenechte ujít!

Program: denně od 8.00 do 16.00 a 

Cena: 650 Kč/den obsahuje celodenní stravu (teplý oběd, 2x svačina, pitný režim), taneční program a památeční medaili. 

Kontaktujte nás na e-mailu info@dancepoint.cz nebo telefonicky na čísle 776 096 091. Těšíme se na vás a na společné zážitky, které si nenechte ujít!

S pozdravem a nadšením, Tým příměstského tábora a soustředění 

P.S.: Užijte si s námi letní taneční radovánky, jaké jste ještě nezažili! 

#LetníZábava #Tábory2024 #NovéZážitky #frydekmistek

Reference našich zákazníků

Další reference