Jak vznikají taneční kostýmy?

21. 06. 2024

Věděli jste, že naše taneční kostýmy jsou výsledkem pečlivé práce a kreativního procesu? Rádi bychom vám ukázali, jak se tvoří tyto úžasné kousky, které dělají naše vystoupení ještě kouzelnější!

1. Nápad a inspirace: Všechno začíná brainstormingem. Společně s choreografy a trenéry přemýšlíme o tématu vystoupení a o tom, jaké kostýmy by ho nejlépe doplnily. Inspiraci čerpáme z různých kultur, módních trendů a tanečních stylů.

2. Návrh a skicování: Naše návrhářka a švadlena Hana Nováková @nolu.cz začne tvořit první skici ve spolupráci s trenéry. Každý detail je důkladně promyšlen, aby kostýmy nejen skvěle vypadaly, ale byly i pohodlné a funkční pro tanec.

3. Výběr materiálů: Poté vybírá návrhářka ty nejlepší materiály, které jsou pružné, prodyšné a odolné. Dbáme na to, aby každý tanečník měl pohodlí a volnost pohybu.

4. Šití a zdobení: Když máme schválené návrhy a materiály, naše švadlena začne s výrobou. Každý kostým je ručně šitý a zdobený s láskou a precizností. Ve výjimečných případech dokupujeme části kostýmů nebo doplňky, pokud je jejich výroba příliš náročná nebo nereálná v požadovaném stavu. 

5. Zkoušky a úpravy: Aby vše dokonale sedělo, provádíme několik zkoušek. Zde se dolaďují poslední detaily a provádějí se potřebné úpravy.

6. Finální úpravy a kontrola kvality: Před předáním tanečníkům každý kostým projde důkladnou kontrolou kvality, aby byl perfektní na vystoupení. 

Finální potisk juniorských mikin zajistila společnosti @cacadoo.cz 

Naše kostýmy nejsou jen oblečení – jsou součástí našeho příběhu, vyjadřují naši kreativitu a umocňují zážitek z každého vystoupení. Děkujeme všem, kteří se podílejí na jejich tvorbě!

Zůstaňte s námi a sledujte další zajímavosti z našeho tanečního světa!

#Dancepoint #TanečníKostýmy #BehindTheScenes #TanečníStudio #KreativníProces #DanceFashion #LáskaKTanci

Reference našich zákazníků

Další reference